JobbJobbJobb

Shit vilken seg dag de var idag. 
aldrig varit så hääääär trött! jobbar i morgon också, men är ledig fredag jobba lördag och ledig söndag. Skönt! Min "städerska" Helena var borta idag så vi hade Carmen, gillade henne verkligen inte, haha shit vilken stressig brud! Hoppas på att Helena är tilbaka imorgon, verkligen! Nästa vecka ska vi även lära oss att tvätta badrummen och jag känner verkligen att jag bäddar hellre sänga med bajs i än badrummen, förstår inte hur jävla äckligt det är, förstår inte ens vad folk gör i sina rum! det är typ äckligare än vad de är där vi bor. och vi bor jättelitet.. 

När dagen väl var över tog jag mig en snabb promenad tll "stan" fram och tillbaka på 20 eller 25 minuter. ätt så skönt att röra på sig så än att bara gå och bädda sängar varje dag. Usch vad ont jag har i min rygg, verkligen! Dör hellre än att jobba i morgon. Mamma jag behöver dig, kom hit och fixa min rygg! 
Sen efter den promenaden tog jag en snabb dusch för dom hade ju tydligen bråttom att komma iväg till shoppingen eller va de va kvart i 5, jag va klar till tjugo i och dom var sena, haha kkunde ha torkat håret åtminstone! 
Till middag blev det pommes och kyckling på ben , asså verkligen ett BEN, sååå nej nej.. aldrig. Pommes bara! haha fick även äta en bar till lunch, av någon anledning. Sen har jag även nå smärtor i magen/revbenet, jag vet inte vad det beor på, kan vara maten, frukten som vi äter på morgonen, eller något helt annat.. 
Saknar även träningen en hel del, gymmet och ute passen med friskis, måste försöka träna något här, men VAD!?
Shit, 

nu tänker jag iaf gå och lägga mig, sova och ta en tidig frukost iaf.
Jobba mitt ass av mig och sen sovaaaaaaaaaaaa hela natten, alrig gå upp, hahah.. endast jag som är ledig på fredag, jippi, haha! Ska träna som fan! en sak till... jag måste sluta äta GODIS, får sån pngest efteråt, förstår inte..

äsch, hejdå! haha
 

 

var en jävla loser igår ikväll. & just nu...

IGÅR

Det är precis vad jag kände mig som igår. En riktig jävla looooser. Jag försöker iaf så gott jag kan med att prata engelska och att förstå..men det är verkligen sjukt svårt i min situation.. Och verkligen jättejobbigt.. 

igår pratade jag med en utav dom spanska tjejerna och jag sa: att jag var dålig på engelska,  och hon frågade tillbaka om chipsen var dåliga eller engelskan , jag försökte förklara att mitt engelska språk vad dåligt  men hon förstod mig inte och jag fattade knappt henne.. Ska inte öppna munnen nå mera, så känner jag. 

Men jag och johanna skrattade en hel del igår, lärde vännerna lite räkning och ord på svenska! :)

Förutom språket så trivs jag här. Super fin stad.

 
JUST NU!

Yäääääy, sitter här och är super trött men snart dags för lite frukost och få massa energi. För vid 9 tiden ska vi möta upp Sabrina nere vid tvättstugan. Och veta vad vi ska få jobba med osv, jag hoppas verkligen jag får städa för det verkar vara så mycket stress i köket/resturangen och dom flesta pratar bara franska och jag vill inte bli utskälld till något man ska göra första gången. Elle ja jag har ju haft praktik på en resturang hemma men de var ju lite annat iofs.. 
7 minuter kvar till frukostdags, jippiiiii... hungrig som ett as verkligen! 
Hoppas ni hemma i Sverige har det bra, för det har jag! :D
 
 

Belgien

Shit vilken dag de var igår alltså. Okej dagen började med att jag och Johanna möttes på tågstationen hemma i Gävle 08.15 , köpte lite frukost och frukt innan det var dags att bege sig iväg. Satte oss på tåget nästan direkt efter och vi funderade ganska mycket var dom andra tre var någon stans. Så jag skickade ett medlande på Facebook till den tredje Johanna och frågade vart dom va. Fick tillbaka "jag är hemma :D vart är du då?" Jag tänkte först liksom , shit vad gör hon? Tåget går om 5 minuter .. 

Då hade tydligen dom fått en annan tid på tåget än vad vi hade , så dom tre satte sig i en bil och åkte direkt till Arlanda då vi redan var halvvägs. Hann bara hämta ut våra biljetter innan dom hittade oss, så då var vi samlad :) Plantet lyfte från Arlanda 12.30 , var i Köpenhamn efter någon timme och sen gick planet till Bryssel 15.10, sen var vi framme på hotellet strax efter 18.00 Resan hit var jobbig, trångt på planen och glömde nästan att äta då var lite snurrig då och då , men tur var väl bara att mamma hade packat ner en "socker påse" haha så klarade mig ändå. Som sagt , vi kom hit efter 18 & direkt då var de middag. Också blev pizza som jag egentligen inte äter men eftersom jag lovade mamma att äta även fast det inte passar så tröck jag ner en pizza halva. 

Gick på en visning inne på hotellet , vart vi skulle sova osv. Hotellet hade översvämning för 4 nätter sedan från någon våning ner till baren, var vatten överallt och äckligt. Vi var inte här men vi (jag & Johanna) har fått rummet ett två spanska tjejer och det var i de rummet som det var översvämning i. Det första man kände när man kom in var att de luktade fukt och mögel. Och de kände dom också men för dom verkade de helt okej typ. Trångt var de också. Sover även i en våningssäng. Dom andra tre fick ett varsitt rum,så dom bor alltså själva, vilket jag inte skulle klara av men det skulle vara skönt just nu. Vi funderar även på att sova alla 5 nere i källaren när den andra gruppen har åkt hem. Men jag vet inte hur de blir. 

 Senare på kvällen gick vi ut till en "pub" eller vad man ska kalla de. Blev lite dricka men inte för mig , håller mig till vatten och läsk isf, haha. Jag gick tillbaka till hotellet vid 23.20 tror jag klockan var och dom andra fortsatte till klubben, Haha. Och dom kom tillbaka ungefär 6 på morgonen , haha jag förstår mig verkligen inte på dedär. Själv satt jag i korridoren och sysselsatte mig själv lite tills Lina en av tjejena i mitt gäng kom hem och de var vid två eller någonting sånt , så då följde jag med henne till hennes rum. Satt där i några timmar och sen kände jag att de var nog bäst att sova . Klockan var 04.35 när jag låg i sängen , haha somnade ganska direkt också. Skönt, längtade till frukosten men sov längre än vad jag trodde. Vaknade tjugo i 11 , shit tänkte jag.. Men de var ju lunch vid 11.30 så då kunde jag vänta tills dess. 

 Så jag gick upp för jag skulle på toa och vi har toaletten i korridoren vilket är GANSKA drygt men om man klagar får man väl åka hem.. Så gick väl ut och kom på att jag glömde nykeln inne i rummet så då var de kört . Haha hade låst mig ute , så jag letade på Hanna och lina , men först toa besök på en toa i rummet som städerskorna skulle städa, för så gör alla städerskor här , går på toa lite var som helst. Haha Hittade på dom andra och de var dags för lunch .. Gissa lunchen? Ja visst pizza igen.. Usch jag mådde faktiskt ganska illa när jag såg maten , men visst jag åt igen och mådde även illa efter.. Gick upp till Hanna och tog en dusch och sen vid halv två gick vi till affären för att köpa lite gott. Eftersom jag inte fattar något av pengarna så är jag rädd för att handla tydligen, köpte en vatten och en läsk. En ny fanta, så var tvungen att testa den. ;) 

 Så just nu sitter jag och Johanna i korridoren. Hanna skulle sova och Lina vet jag inte men hon är på sitt rum och samma med den tredje Johanna. Eftersom alla var lite så trötta just nu så skulle vi gå ut lite senare & förmodligen när de andra gänget har slutat :)

Kan lägga in lite bilder sen, det fungerar inte just nu :)


det här inlägget skulle publicerats föt 2 rimmar sedan, men de fungerade inte:)