Jag vill men ändå inte

Så jävla godis sugen just nuuuuuu.. Jag vill verkligen äta ikväll men ändå inte. :( fan de här suger, vem fan uppfann godiset..

På väg mot skolan.

Är på väg mot skolan. Sista dagen innan helg och jag går från 08.35 - 16.40 haha vilken dag! Men jag har åtminstone graf med Göran och de tackar jag för :)

Efter skolan ska jag hem snabbt och sen hem till Sandra och de fortfarande blir som planerat, men de vet man ju aldrig ;)

Igår inskaffade jag mig även ett nytt armband, woho. Haha :)
Var även hos Elin och firade henne som fyllde 18år. Snart är de min tur att fylla år! 52 dagar kvar och 22 dagar kvar tills vi lämnar Sverige och flyger till Turkiet. Jävlar vad härligt! Tackar även att jag inte missar något viktigt på fotolektionen eftersom vi ändå har studiedag och vilket betyder att jag inte behöver ta ut mina 5 dagar utan behöver bara 4 ;)

Lever!

Inne på min åttonde dag utan godis, vilket är jobbigt men de var gått snabbt och bra. Tänkte hålla mig tills jag åker till Turkiet för där kan jag tänka mig att de kommer bli godis ätande. Haha :) fast jag är ju grymt sugen på att äta i morgon..

Funderar på att ta regeln som min mamma sa,
* att inte äta godis på skoltid *
Det kan ju också funka, så får se hur jag gör imorgon efter skolan ;) haha