Så underbar film ♡

KLICKA --->HÄR<--- OCH --->HÄR<---
 

Den första är sån himla underbar film, nu fick jag en sån där tankeställare igen.. Jag vill hjälpa ungdommar som har det tufft. Tänk vad många liv man kan rädda om man får dom på rätt spår, vill så gärna. åh! Vet att jag kanske går fel linje för att bli en sån person, men det skulle vara sjukt kul att jobba med sånt, att känna sig stolt över att man har hjälp någon från det svåra. Jag har faktiskt tänkt på det innan, dom gångerna jag ser ungdommar ut eller läser om dom i tidningarna, tycker så synd om dom som hamnar på fel väg i livet.


 
 
 

ska köpas!

 
 
Detta ska jag försöka inhandla tills på torsdag + ett gymkort på korpen Gävle strand. Ska få lite pengar av mamam och pappa till träningstightsen, och sen ska jag fråga farmor, mormor och farfar om dom vill hjälpa mig lite på vägen. Själv har jag sålt lite grejer nu, har dock inte fått i väg sakerna men innan torsdag såe. Är uppe på ungefär 800 kr faktiskt, så då kan jag köpa tightsen själv och skorna kan jag få av mamma och pappa :) höhö 
kanske inte värkdens roligaste fäger, men jag trivs i svart haha! 

nu måste jag gå och lägga mig faktiskt :) höhö godnatt :) 

Beslutångest.

 

Friskis & Svettis: Asså stället är helt okej, Tränade där förra året. Gick bra till en början sen började jag tappa orken men kom tillbaka sen. Nästan alla mina kompisar tränar ju där men vissa har ju även bytt till andra gym. Åh jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är ju inne på Korpen där har jag prövat träna en gång med syrran, tyckte inte om stället med rullbanden var hur sköna som helst, haha. Det ända problemet är att Frida min vän hon tränar på korpen som ligger på gävle strand och där har jag aldrig varit och syster tränar på korpen vid fjärran. Men hon är ju aldrig hemma heller, så det lutar mot det korpen som Frida tränar på. Tänkte köpa ett ungomdskort som är i 4 månader och kostar 800.. åh eftersom jag inte har något jobb och för mycket kläder/saker hemma så ska jag försöka få iväg lite saker. Har redan sålt för 365, fast har inte levererat sakerna än. Ska försöka få ihop allt tills på torsdag/fredag eller tidigare om jag har sån tur (a) Men iaf som det ser ut just nu blir det korpen på gävle strand med Frida. Jag måste ju hålla igång innan studnten!