Mamma dog av skratt…

Igår kom jag på nå extremt roligt.. Jag kom på att när jag va mindre så hade mamma nån video hemma med typ "hemma träning" och att dom hade typ baddräkter på sig.. hahah andra eller tredje gissningen hittade vi rätt film jag sökte.. så sjukt kul, Istället för att mamma skulle skjutsa mig till gymmet bestämde jag mig för att träna hemma till dessa baddräktsbrudar, haha.. och nej det var inte lätt för mamma låg i soffan och asgravade åt mig eftersom jag antagligen såg så jävla ful ut. körde knappt en halv timme innan jag bytte till annat och till sist vela mamma att ja skulle köra med Jillian, sjukt jobbigt alltså, efter dom 20 minutrarna dog jag lite lätt.. 

Här nedan för är dom där baddräktbrudarna hahah, som jag kallade dom då. Och under den är Jillian.

 
 
Och efter dessa pass blev det en raggardusch för jag skulle umgås med Sara & Sanna, titta på film eller nå. Men istället blev det Krogen, haha Först åkte jag till dom på olerys satt där och sen vidare till interpool, asså denna lördag var den tråkigaste på länge, eller asså inte tråkig, men de va ty vara 40+are ute typ, kändes det som, hah! Nu ska jag inte gå ut förns 50dagars, 24april, hejjaaaaaaa, spara pengar, det ska jag göra! 


Och nu ska jag ta nästa träningspass med Jillian, Hejdååååå! ;)

Kort dag + dejt

Blev en kort dag idag, naturkunskap 08.30-09.45, sen skulle jag ha prov med min lärare väntade i en halv timme men han dök ju aldrig upp. Så tog en vända på stan med klara, hon funderade mycket på vad hon skulle äta när hon kom hem så drog med henne till Max. Haha (a) gott haha, har alltid sagt att jag ska ta morötter istället för pommes men har aldrig gjort det. Men nu dom två senaste gångerna har jag gjort det. Känns så mycket bättre haha! 

Nu är jag på väg hem, ska försöka fota litegrann, så min lärare blir nöjd, haha!!

Stackarn når inte upp till disken :((( babe ♡ 

Tid med lillebror ♡

 
 
 
 
Har haft en ett par timmar med lillebror idag, medan pappa och Jenny åkte ut på lite ärenden. Började med att leka lite på gården innan vi tog en promenad över till affären och köpte en varsin glass, så vi satte oss utanför affären och käkade upp den innan vi gick hem igen. Då vi fortsatte att leka litegrann, sparka boll, gunga, jaga osv, haha. Efter ett tag tröttnade JAG på att vara ute så vi gick in och började pyssla lite. På bilden längst ner är det min vs. Theos, hahha min är finast tycker jag själv, men enligt han är hans snyggast! syns inte så bra, men ni missar inget ;) NU ska jag försöka få iordning på min blogg, vilket inte går.. men ska försöka några gånger till innan jag slänger den åt helvetet... haha trött på den nu :(