hearts.

Sååååå otroligt sköna shorts! 
Billigt och bra! 49 kronor iställer för 149, nya mysiga shorts istället för mina gamla ruttna från Thailand, höhö.
La mig precis i sängen, ska spela lite facebook spel och sen sova, sista skoldagen i morgon innan helg.
Slutar 13.45, ska möta upp mamma för att åka till hälsocentralen för återbesök. Hoppas att jag är på en bättre väg även fast jag inte tror det, men man kan ju alltid hålla tummarna. 
Sen när klockan blir 16.00 ska jag möta upp Frida, innan 16.30 passet, tagga det sista passet innan mina två vilodagar, så kör jag igång igen nästa vecka. Sköööönt det ska bli. gud.

Men nu ska jag återgå till mina spel, har blivit något som heter beroende tror jag, hihi... 
Puss. 

Studiedag.

Hej!

Idad har jag spenderat min lediga dag på valbo köpcentrum för mig själv. Åkte dit och shoppade helt enkelt, presentkort från julen. Hitta faktiskt de jag va ute efter och lite till. :)
Just nu sitter jag och knaprar på mina mackor och äter lite smoothie, ska snart åka in till stan ch träffa Hanna, för att senare vid halv 6 gå på ett boxningspass, boxningen är så otorligt rolig och asjobbig! 
Tredje gången den här veckan!

 
 
 
 
 
 
 Puss! 
Nu sticker jag iväg och tränar. 

ännu ett boxningspass.

Livet leker, äntligen har jag kommit igång med träningen ordentligt! super skönt att känna det. 
Kom hem för ca 1 timme sen från ännu ett boxningspass med Frida, och vi ska även gå på skivstång på fredag otroligt taggad, haha! Sen kommer jag nog vila hela helgen :) 
 
Idag började dagen med pulka åkning i hemlingby med klassen, visst det va bara 10 där av typ 27 eller nå, vet inte ens hur många vi är, haha.. Men iaf va vi där från halv nio till kvart över tio. Blev hämtad av mormor och åkte hem till henne för lite lunch. Passade även på att sova lite innan jag skulle iväg till tandläkaren 14.15. 
15.35 mötte jag upp Frida & Elin på stan, käkade lite och hade det trevligt, just för att Frida fyller 17 år i morgon, grattis till henne! Skönt att va ledig på sin födelsedag, höhö...

Imorgon då vi är lediga, ska jag försöka komma iväg till köpis, får se om jag hittar något sällskap eller inte annars får jag åka själv :) Men det går ju också bra, någon timme bara. :)

Nu ska jag göra mig redo för sängen, käka något och krypa ner till någon mysig film, hihi :)