helgen

Fredag, eller ska man kanske kalla det bakisfredag. Usch vilken huvudvärk jag hade på morgonen när jag vaknade. Tur att man alltid är ledig på fredagarna så man slipper skolan en sån där dag. Gjorde inte något speciellt, va hemma bara städade/packade och hann sola lite innan pappa kom hem och vi åkte in till mamma. 
 
I lördags fyllde mamma år och hon hade bestämt att vi skulle äta tacos, vilket hon vet att jag inte tycker om en det va ju bara att äta ändå, det går ju ner men det är inte det godaste jag vet. haha. Alla tycker jag är konstig när dom får veta att jag inte tycker om de, haha. Hann med en eftermiddags solning med Tobias och lite lördagsmys med mamma på kvällen. Blev lite häng i bomhus och älvkarleby denna kväll också. 
 
 
I går (söndags) blev det inte så mycket heller, kom hem från älvkarleby vid halv 6, åt mat med mor och sen slog vi på en film. Tog inte lång tid innan jag slocknade haha, va så sjukt trött. Vaknade upp i min säng i morse 05.55, så pigg men ändå så trött. Klev upp kvart i sju, la mig i soffan och tittade lite på tv innan jag kände att jag lära gå ut på en promenad. Tänkte typ gå ett varv runt området bara, men det blev mer än så, tänkte att jag lika gärna kunde gå om jag ändå va ute. 


Så nu ska jag göra mig i ordning för skola, typ första gången på två veckor nu, hade knappt nå lektioner förra veckan. höhö :) Börjar 12.05 och slutar runt 17.00, HEJA.. 

Blommor och Blad


Fotade lite tidigare idag och mer blir det. 
ska först fira mor som fyller 44år idag, grattis till henne :) Dock har jag dåligt med bilder på henne, men en kan jag ju bjuda på, fast hon ser ju inte så happy ut eftersom hon HATAR när jag tar bilder på henne i bilen ;)

 

#51dagarkvar

 Så sjukt att tiden går så fort just nu. Imorgon är det 50dagarsfesten och det innebär 1dag närmare. Så skönt det kommer bli, men så tomt det kommer bli utan klassen, dom människorna man har hängt med i 3 år, vad ska man göra utom dom? vi måste ju självklart fixa så vi kan träffas lite då och då. Känner redan nu att jag kommer sakna skolan på något vis, lärarna är ju en stor del av allt. 
Har inte så mycket att skriva om annars, vart hemma är väl det ända. Ledig i tisdag och idag hade jag graf och naturkunskap, kvart i ett hämtade mor upp mig i skolan för att göra ett hospital besök. Men det gick bra. hah.
I morgon ska jag till Hjälpmedel SAM och fota mitt repotage, ska bli spännande haha. Så då är det inte heller någon skola. Sen är jag ledig på fredagar, vilket jag alltid är. Men ändå ;) Så jag ska väl ta mig en dusch och krypa ner i sängen strax, så jag är redo inför morgondagen :)
 
 
Har dock brist på bilder så slänger in en från några veckor sedan :)