På väg

Ja men den här resan började ju bra. Alla bussar fanns ju på plats förutom våran buss nummer 7, när alla bussar hade åkt förutom en så sa dom att våran var 30 minuter sen, heja Sverige typ. Satsn va kallt det var och man frös verkligen sönder. Men nu är på väg iaf, ska försöka hitta en väg skylt haha , vi har kanske ca typ 1 timme kvar? Eller nä jag vet inte, haha :( Stockholm 62 stod det på skylten vi passerade nyss. 25 Februari, Studentkryssning! ♕

Yoooomackaflow! 

Nu har jag nog fått allt nerpackat i väskan och ska strax äta lunch innan det är dags att möta mimmi på stan och ta oss upp läkerol där alla dessa bussar går till kryssningen! shit vad taggad jag är och hoppas att det här ska bli den bästa studentkryssningen någonsin! Hoppas man kommer träffa många nya människor och få det hur underbar som helst. Kommer hem imorgon kväll om inte vid 03.00 på torsdagmorgon eftersom vi har efterfest på bankhuset sen då när vi kommer hem. :) Får se om jag går på den, tänkte på hur jävla fantastiskt man kommer må efter båtresan ;) 

Tack och hej leverpastej! 

☺SNÖ☺skulle egentligen bege mig ut för att fota lite landskap, men lillebror var ju så söt så fick bli några bilder på honom istället. Haha, jättekul när han lyckade träffa mig med en snöboll så jag blev helt blöt. Själv lyckades jag inte träffa honom åh om jag hade gjort det hade han inte blivit glad heller ;) höhö. 

idag har jag varit med mimmi på köpis, letade efter kläder till kryssningen. Självklart är jag lite kinkig med kläder.. Mimmi hittade lite plagg och en topp till kryssningen. Vi tog ett varv till för att jag skulle hitta något & ja det kanske jag gjorde men har ej bestämt mig om jag ska ha linnet eller ej, men fördmodligen, annars kanske jag och syrran kan åka iväg imorgon eller så och kolla. Men vi får se, ska testa det ikväll igen ;) 
Åker om 4 dagar, woho, så jävla taggad! sjukt, mest orolig för alla bilder och filmklipp som kommer publiceras av funcrusies, haha.. speciellt om vi ska sjunga karaoke! shit, hahah!  
Det får komma som en överraskning! woho! spännande!