Hemma ifrån Norge igen!

 
fyra fantastiska dagar med min favorit syster som bor i Norge. 
 
 
 Har inte riktigt någon ork till att skriv något nu :) 
 
 

Shopping dag 2

Idag bestämde vi oss att gå på stan, medan Catharina skulle jobba. 
Vi gick mot stan vid kvart i tio och kom hem vid två, inte så jobbigt att gå som jag tyckte att de var förra gången jag var här med pappa. haha! Men jag hittade betydligt mer den här gången plus att det blir shopping i morgon också! och det är på ett helt annat ställe! Kanske hittar något mer, eller jag tror att jag kommer göra det. 
Har även hittat en liten present till lillebror som fyller 4 år på fredag, gud vad tiden går fort! helt sjukt! Kommer ihåg de så himla väl när han föddes! 
Men aja, idag hittade jag en tröja från Vero Moda, jag tycker inte om den affären men jag hittade iaf någonting idag där inne! Dock var den lite trasig ibak, men de kunde kanske mormor fixa till lite så att de såg bättre ut iaf! Tur att man har henne! ;) 

Fuskade även till det med maten idag, INTE BRA! 
Mamma och mormor hade ju lite egen mat med sig och jag köpte ett litet mål på Mc donalds, som jag inte har ätit på mer än 8 månader.. Vilket jag märkte också eftersom jag blev rätt så illamående efteråt! haha aldrig mer donken. 
Kom tillbaka vid två som sagt..  hängde i husbilen till klockan sex.. haha hur tråkigt som helst! Sov lite, kollade på människor och speciellt dom som hade fått böter! lite kul vare ju ibland när det kom en springades människa och bad dom inte lägga böter för dom bara skulle göra något på andra sidan gatan eller något sånt! 
Men nu sitter jag här i soffan hemma hos catta, hon kommer nog hem från jobbet om ca 15 minuter och då blir det äntligen mat! muuuums, kyckling och potatisklyftor! längtar! 

 

OSLO

hejhej!

Nu sitter jag i soffan hemma hos syster i Oslo. Bilresan var ju inte den roligaste eftersom det tog sån långtiiiiiid! Eller de kändes som de iaf. Men nu är vi här iaf! Mormor, mamma och Catta är i köket och håller på med maten. Så himla hungrig ._. Ska bli gott med mat för engångskull.. ;) 

Kommer förmodligen skippa att sova i husbilen inatt och sova här på soffan hos Catta! ♡ haha våga vägra sov i husbil! de är jag de! nu äre typ minst en halvtimme kvar till maten blir klar och jag döööör verkligen av svält! nejdå,, men nästan!
 
Nu ska jag kika på vad dom andra göööör där ute, törstar ihjäl jag också.. :(
 
 
 
Kan även tillägga att jag fick en förtidig 18års present av mamma! GISSA VAD!