"Slå mig hårt i ansiktet, så får jag känna att jag lever"

 
 
 
 
 

kalas och hemmakväll

 
Lite smått och gott från theos firande. och mina fins present, haha den den rosa monster bollen eller vad man ska kalla de. sån där som man hoppar på. jag tyckte iaf att dom va super roliga när jag va mindre. Kan fortfarande inte fatta att han är 5år redan, snart går han väl i skolan också och sen tar han studenten. Om han tar studenten när han är 18 så är jag 33år, HAH fett gammal.. 

 
Kvällen blev inte som planerad så jag tillbringar min kväll här i sängen. Lite frukt, musik och kanske en film? Sugen på att göra något men ändå inte. Har fruktansvärt ont i magen och den här gången är det INTE revbenen.. har dock ingenaning om vad det är men ont gör de iaf. lite vila så kanske de blir bättre :) Hoppas på de bästa! 

 
 

Världens bästa lillebror

 
Idag blir världens bästa lillebror 5år. Finns så mycket bilder på honom och på oss tillsammans men flesta av dom ligger på min hårddisk som vägrar fungera så vet inte alls vad jag ska göra. Tråkigt att förlora mer än 300bilder liksom. Men iaf idag är det hans dag, blev sång för honom på morgonen och lite paket. Gav honom min present då också, orkade inte vänta tills alla gäster kommer vid två. Så blir väl att fira honom lite då och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Lite frukost och en dusch på de här så.